Skoleagurk ‘Baby’ F1 Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 4 stk.

45 kr.

Få en frisk og sprød start på din egen skolehave med skoleagurk ‘Baby’ F1 frøpose. Perfekt til børn og små haver. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900201418360 Kategori:

Forvandl dine haveoplevelser med Skoleagurk ‘Baby’ F1 Frøpose. Dette fantastiske produkt giver dig muligheden for at dyrke dine egne friske og sprøde skoleagurker, der er perfekte til din madpakke eller salater. Med denne frøpose får du ca. 4 frø, der vil vokse til sunde og velformede agurkeplanter med den rette pleje.

Skoleagurk ‘Baby’ F1 trives bedst i næringsrig og veldrænet jord. For at opnå den bedste vækst anbefales det at give planterne plantestøtte, f.eks. ved hjælp af et espalier. Disse agurker kan nå en højde på omkring 150-200 cm, så husk at beskære toppen, når de når den ønskede højde.

For at sikre optimal vækst og udvikling anbefales det at forspire frøene. Så blot et frø per potte og lad dem spire, indtil de er klar til transplantation i haven. Med lidt tålmodighed og kærlig pleje vil du snart høste lækre skoleagurker, der vil imponere både dig selv og dine gæster.

Gør din have til et sandt paradis med Skoleagurk ‘Baby’ F1 Frøpose. Med disse frø kan du nyde glæden ved at dyrke dine egne friske grøntsager og samtidig forkæle dine smagsløg med de mest velsmagende skoleagurker. Så kom i gang med at plante og oplev en høst fuld af smagsfulde og sprøde agurker.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Skoleagurk ‘Baby’ F1 Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 4 stk.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.