Frilandsdrueagurk ‘Gele Tros’ Øko Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 12 stk.

40 kr.

Forny dine salater med vores økologiske Frilandsdrueagurk ‘Gele Tros’. Lækre og sprøde agurker – et must-have for madelskere. Køb nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900202419047 Kategori:

Drøm dig væk til en frodig og grøn have, fyldt med sprøde og velsmagende frilandsdrueagurker. Med vores fantastiske Frilandsdrueagurk ‘Gele Tros’ Øko Frøpose kan du dyrke dine egne lækre agurker, der er fulde af smag og næringsstoffer.

Disse økologiske frø er nøje udvalgt for at give dig de bedste resultater. Denne frilandsdrueagurkes sort ‘Gele Tros’ er ideel til dyrkning i danske forhold. De trives bedst på et solrigt sted i din have og kan nå en imponerende højde på op til 200 cm, hvilket gør dem til et iøjnefaldende element i din have.

For at få dine frilandsdrueagurker til at trives bedst, anbefaler vi at du forspirer frøene 3-4 uger før udplantning. Så et frø per potte og placer dem varmt ved 25°C. Efterhånden som frøene begynder at spire og vokse sig stærke, vil du kunne nyde synet af dine kommende agurker.

Med denne frøpose får du ca. 12 stk. frilandsdrueagurker, der vil glæde dine smagsløg og berige dine salater og snacks. Dyrkning af dine egne frugter og grøntsager er ikke kun en tilfredsstillende oplevelse, det er også en bæredygtig måde at sikre friske og sunde råvarer til dit køkken.

Bliv inspireret og få en fornemmelse af det autentiske landbrugsliv med vores Frilandsdrueagurk ‘Gele Tros’ Øko Frøpose. Grib muligheden for at skabe din egen lille grønne oase og forkæl dig selv med friske og sprøde agurker, som du selv har dyrket. Giv din have og dit liv en smagfuld forandring med vores fantastiske frøpose.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Frilandsdrueagurk ‘Gele Tros’ Øko Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 12 stk.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.