Miniagurk ‘Iznik’ F1 Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 3 stk.

50 kr.

Forny din have med vores Miniagurk ‘Iznik’ F1 frøpose. Nyd lækre og sprøde agurker direkte fra egen dyrkning. Perfekt til små haver og altaner. Gør din have grønnere i dag.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900201418359 Kategori:

Opdag den utrolige og forfriskende verden af Miniagurk ‘Iznik’ F1. Med vores Miniagurk ‘Iznik’ frøpose får du det mest fantastiske udvalg af miniature-agurker, der vil glæde dine smagsløg og pynte på din have.

Hver frøpose indeholder ca. 3 frø, der garanterer dig en sprudlende agurkefest lige fra din egen have. Disse Miniagurk ‘Iznik’ planter trives bedst i næringsrig, veldrænet og fugtighedsbevaret jord. De fortjener en kærlig indsats fra din side, hvor du sørger for at give dem rigelig vand og den rette opmærksomhed.

Med en forventet højde på omkring 150-200 cm vil disse Miniagurk ‘Iznik’ planter pryde din have og skabe en fortryllende atmosfære af frodighed og charme. Tag del i spændingen ved at starte frøene 4-6 uger før udplantning og se dem spire og vokse sig stærke.

Forvandl din have til et sandt paradis med de skønne Miniagurk ‘Iznik’ frø fra vores eksklusive frøpose. Tilføj sjov og smag til dine salater, sandwich og dressinger med disse små vidundere. Gå ikke glip af denne unikke mulighed for at dyrke en uforglemmelig afgrøde.

Bemærk: Miniagurk ‘Iznik’ F1 frøposen indeholder 3 frø til en pris af kun 49.95 kr. Så slå til nu, før de udsolgt. Giv din have et strejf af magi og din madlavning en ekstra dimension med Miniagurk ‘Iznik’ frøposen. Vær med til at skabe smagsoplevelser udover det sædvanlige.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Miniagurk ‘Iznik’ F1 Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 3 stk.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.