Miniagurk ‘Passandra’ F1 Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 4 stk.

45 kr.

Spis friske og sprøde miniagurker året rundt. ‘Passandra’ F1 Frøpose giver dig ca. 4 lækre miniagurker i hver pakke. Perfekt til at tilføje en frisk ingrediens til salater og snacks. Hop med på miniagurk-trenden.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900201418363 Kategori:

Vil du gerne dyrke dine egne friske og velsmagende miniagurker? Så er Miniagurk ‘Passandra’ F1 Frøpose det helt rigtige valg for dig. Med denne frøpose får du ca. 4 stk. frø, som kan blive til sunde og lækre miniagurker, lige fra din egen have.

Miniagurk ‘Passandra’ er kendt for sin fremragende kvalitet og velsmag. Den trives bedst i næringsrig, veldrænet og fugtighedsbevarende jord, så sørg for at give den de bedste betingelser for vækst. Du kan plante dem op ad et espalier eller en anden form for støtte, for at hjælpe dem med at vokse opad.

Med en forventet højde på ca. 150-200 cm kan du tilpasse plantens højde efter dine ønsker ved at topkappe den. På den måde kan du styre og optimere planternes vækst.

Miniagurk ‘Passandra’ F1 er ikke kun en fryd for smagsløgene, men også for øjnene, da den har en flot grøn farve og en attraktiv størrelse. Med dette produkt kan du nyde frisklavet agurkesalat eller tilføje sprøde skiver i salater. Mulighederne er uendelige.

Så kast dig ud i havearbejdet og dyrk dine egne miniagurker med Miniagurk ‘Passandra’ F1 Frøpose. Oplev glæden ved at høste dine egne friske og økologiske grøntsager, der er fyldt med smag og næringsstoffer. Gør din have til et moderne køkken med denne fantastiske frøpose.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Miniagurk ‘Passandra’ F1 Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 4 stk.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.